“Mijn werk verbeeldt het menselijke, in welke creatieve vorm dan ook”

De Communicatie Cowboys

“Mijn leven is het afgelopen jaar ingrijpend veranderd en dat heeft mij weer veranderd. Ik ben en blijf een kunstenaar maar wel met een andere focus. Één waarbij ik weer met anderen samenwerk (hoera!), mijn affiniteit met het bedrijfsleven in kwijt kan en waar mijn beeldtaal ook mensen bereikt die niks met kunst hebben. Sinds augustus 2019 ben ik namelijk artdirector bij ‘De Communicatie Cowboys‘, een nieuw bedrijfsonderdeel van Ultimate Apeldoorn.

Wij maken iets bijzonders van de boodschap die een bedrijf of organisatie wil overbrengen. Iets waarmee zij zich onderscheiden, wat de aandacht vangt & waar we zelf ook graag naar kijken. Als mens worden we namelijk veelvuldig met marketingcommunicatie geconfronteerd en dat kan best wat leuker, mooier & interessanter vinden wij. Een uitdaging waar ik me met veel plezier voor inzet!”

Meer weten? Mail@elinevanderidder.nl

Op de hoogte blijven? Volg De Communicatie Cowboys op Instagram, Facebook en/of LinkedIn