Eline van de Ridder – Kunstenaar

Kunst op maat

Ter afwisseling van mijn vrije werk maak ik kunst op maat. Speciaal voor jou of jouw bedrijf bedacht & uitgevoerd. Van 24 karaats goud in combinatie met een alledaags of industrieel materiaal dat bij jou past. Wat dat is hoef je vooraf niet te weten. Dat ontdekken we samen als we in gesprek gaan!

Dit werk in opdracht vormt een steuntje in de rug bij het stoppen met roken, met een vette 😉  Het verbeeldt dit proces en de stappen die je daarin tegenkomt. Het eindigt met de uitnodiging gouden zegels te sparen: één voor elke sigaret die niet is gerookt. Die sigaretten laten zo hun afwezigheid achter. 

Wat het verhaal van een werk is, ontdek ik overigens door het te maken. Maak ik een werk voor jou dan verwerk ik onze ontmoeting in een proefje. Dat krijg je voorgelegd. Daarna is het wachten op het eindresultaat, dat in creatieve vrijheid ontstaat. Afgestemd op jou & in lijn met mijn andere werk.

Een werk op maat bouw ik bovendien op een rijke ondergrond van bijvoorbeeld suede, fluweel of zijde en wordt professioneel ingelijst achter hoogwaardig museumglas. Zo weerspiegelt het werk minimaal & wordt het beschermd tegen UV straling. Meer weten? mail@elinevanderidder.nl


Op de hoogte blijven? Volg mijn werk op social media, via de buttons op deze site.